*

Ταξίδι στη γεύση…

Piazza San Marco και Palazzo Ducale… βραδινή βόλτα στο Σηκουάνα, κάτω από τα φώτα της Champs-Elysées… loft στο Manhattan, με θέα το Μεγάλο Μήλο… κάποιες στιγμές είναι ταξίδι… και είναι ανεπανάληπτες.
Στιγμές ευτυχίας που θα κρατήσετε ζωντανές στη μνήμη σας για μια ζωή, τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας.

Με τη δική σας προσωπική αισθητική και τη σφραγίδα της δικής μας επαγγελματικής γνώσης και φροντίδας μεταμορφώνουμε κάθε εκδήλωση σ΄ένα ανεπανάληπτο γεγονός

VENICE Boutique Catering

Your Bespoke Catering

Στη Venice Boutique Catering δεν μας αφορά να αναλάβουμε μια ακόμη εκδήλωση. Μας ενδιαφέρει να αναλάβουμε εσάς προσωπικά.

Πιστεύουμε ότι το πρώτο βήμα για την επιτυχία της συνεργασίας μας είναι να ακούσουμε προσεκτικά τις ανάγκες σας, να σεβαστούμε τις επιθυμίες σας και να συγκεντρώσουμε όλα εκείνα τα «υλικά», για να δημιουργήσουμε το δικό σας Bespoke event, που θα εκφράζει το γούστο και τη μοναδικότητά σας.

Όσο απλές ή εξεζητημένες κι αν είναι οι επιθυμίες, οι ανάγκες, το concept και το ιδιαίτερο ύφος της εκδήλωσής σας, όποιος κι αν είναι ο προϋπολογισμός σας, στη VENICE Boutique Catering αναλαμβάνουμε την πρόκληση και σχεδιάζουμε εκδηλώσεις exclusively for you!

Your Bespoke Cuisine

- Mε οδηγό το πάθος μας για κορυφαίες δημιουργίες με άψογη παρουσίαση και άριστες πρώτες ύλες

- Με διαρκή ενημέρωση για της τελευταίες τάσεις της διεθνούς γαστρονομίας

- Με επικεφαλής τους executive chefs και pastry chefs της VENICE Boutique Catering

- Με τη δυνατότητα δημιουργίας απόλυτα εξατομικευμένων μενού, βιολογικών πιάτων αλλά και πιάτων με συγκεκριμένους διαιτητικούς περιορισμούς

η έμπειρη και ευέλικτη ομάδα μας εγγυάται γαστριμαργικές συνθέσεις, που καλύπτουν απόλυτα τις ιδιαίτερες, προσωπικές σας επιθυμίες και ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Στη VENICE Boutique Catering οι κουζίνες του Κόσμου συναντιούνται αριστοτεχνικά.

Αγνά προϊόντα, από μικρούς παραγωγούς του τόπου μας και εποχιακά είδη μπαίνουν στην υπηρεσία της artisanal, ελληνικής κουζίνας μας.Εκλεκτές πρώτες ύλες, από κάθε γωνιά της γης, με κορυφαία ονομασία προέλευσης: από το Perigueux Noir της Γαλλίας, την Emilia-Romagna της Ιταλίας έως την Άπω Ανατολή ή την Λατινική Αμερική για ένα αυθεντικό tuna tataki ή για chimichangas guacamole.

Όλα είναι εδώ, στον «πάγκο» της VENICE Boutique Catering. Ελάτε να επιλέξουμε και να δημιουργήσουμε μαζί μενού εκδηλώσεων, με την προσωπική σας υπογραφή. Βλέπετε στο χώρο της γαστρονομίας, είναι κοινό μυστικό ότι η προσωπική έμπνευση είναι αυτή, που κάνει την διαφορά! Παρακαλώ καλέστε με- Σχεδιασμός: www.graphicartist.gr - © Venice Boutique Catering - v.8.20 -